Bouwschoonmaak

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwschoonmaak? Dan bent u bij Cleanhost.nl aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bouwomgeving weer netjes en opgeruimd is, waardoor uw medewerkers veilig kunnen werken. En juist deze veiligheid is in bouwomgevingen van groot belang. Doordat bouwprojecten vaak onder tijdsdruk worden opgeleverd ligt een onopgeruimde omgeving al snel op de loer en dit is precies waar je als werknemer niet op zit te wachten.


Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van bouwschoonmaak?


CleanHost heeft verschillende professionele schoonmakers in dienst die u kunnen helpen met het opruimen van uw bouwomgeving. Vanzelfsprekend maken onze medewerkers hiervoor gebruik van een speciale aanpak en nemen wij alle benodigde schoonmaakapparatuur mee. Wij kunnen bij u langskomen op het moment dat de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn, maar wij kunnen tevens een grote opleveringsschoonmaak voor u verzorgen.


Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf de bouwomgeving schoon te maken, maar de ervaring leert dat dit meestal geen succes is. Mede doordat deze omgeving in de meeste gevallen niet is voorzien van bestrating en daarnaast ligt stof en vuil meestal overal verspreidt. Om hier korte metten mee te maken raden wij u aan om onze professionele schoonmakers in te huren. Wij kunnen één keer bij u langs komen voor een complete schoonmaakbeurt, maar het bijvoorbeeld ook mogelijk om elke week gebruik te maken van onze bouwschoonmaak diensten.

Het team van

CleanHost

Alle medewerkers van CleanHost zijn in het bezit van een schoonmaakdiploma. Daarnaast worden onze medewerkers gescreend, zodat u, maar ook wij niet voor verrassingen komen te staan. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat onze medewerkers in staat zijn om een schoonmaakklus tot in de puntjes te verzorgen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het schoonmaken van de bouwomgeving en kunt u zich focussen op hetgeen wat voor u belangrijk is, namelijk het opleveren van het bouwproject. Heeft u speciale wensen met betrekking tot een bouwschoonmaak? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. We bespreken samen de mogelijkheden.

Contact opnemen met CleanHost

Wilt u meer weten over bouwschoonmaak of over de andere diensten die we aanbieden? Dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij staan iedere werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hierdoor kunt u zelf bepalen of wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming of bouwproject. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@cleanhost.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze bouwschoonmaak diensten of over de andere diensten die wij aanbieden.