Calamiteitendienst

De calamiteitendienst van CleanHost staat constant klaar om u te helpen bij noodsituaties. Heeft u met spoed schoonmaakdiensten nodig, omdat er bijvoorbeeld een brand binnen uw woning is ontstaan of in het geval van een lekkage? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij komen binnen één uur bij u langs, waarna wij uw huis, kantoorpand of winkel grondig schoonmaken. Na onze dienst zal u dan ook vrijwel niets meer terugzien van de oorspronkelijke schade.

Wanneer biedt onze calamiteitendienst uitkomst?

Een calamiteit wordt omschreven als een ‘onverwachte gebeurtenis die ernstige schade kan veroorzaken’. Op het moment dat er sprake is van een calamiteit is het van groot belang dat de schade zo snel mogelijk wordt beperkt. Bijvoorbeeld in het geval van waterschade is het enorm belangrijk dat al het overtollige water zo snel en effectief mogelijk wordt afgevoerd om de nevenschade te beperken. Doordat wij ervaring hebben met allerlei verschillende calamiteiten kan onze calamiteitendienst u helpen met het volgende:

• Brandschade
• Waterschade
• Stormschade

Hoe gaan we te werk?

Wanneer er sprake is van een calamiteit kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat wij zo spoedig mogelijk bij u op locatie zijn. Doordat wij binnen onze calamiteitendienst verschillende stappenplannen hebben om calamiteiten te behandelen weten we precies hoe we te werk moeten gaan. Allereerst bekijken we natuurlijk de huidige schade en vervolgens stellen we prioriteiten om ervoor te zorgen dat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft.

Neem contact met ons op

Indien er sprake is van een calamiteit in uw omgeving raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Tijd is in dit geval bijzonder kostbaar en iedere seconde telt. Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk bij u op locatie zijn. Onze calamiteitendienst staat altijd voor u klaar.