Over ons

Het team van CleanHost bestaat uit verschillende specialisten die hun vak uitstekend verstaan. Onze medewerkers zijn getraind en hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van allerlei verschillende (professionele) omgevingen. Geen uitdaging is ons te groot en wij gaan iedere uitdaging graag samen met u aan. Tijdens en vooraf onze schoonmaakwerkzaamheden houden we intensief contact, zodat onze klanten precies weten wat ze van ons kunnen én mogen verwachten.

Onze missie
Als échte schoonmaakspecialisten houden we ervan om brandschone omgevingen te realiseren. Wij worden er dan ook telkens weer blij van als we een omgeving grondig hebben gereinigd. Natuurlijk houden we rekening met uw medewerkers en uw wensen en behoeften. Vervolgens doen we ons uiterste best om al uw wensen op het gebied van schoonmaak waar te maken.

CleanHost

Visie

Onze visie is om in de toekomst één van de grotere schoonmaakspecialisten binnen Nederland te worden. We nemen dan ook graag iedere uitdaging aan. Vanzelfsprekend worden we hier zelf beter van, maar ook u kunt natuurlijk van onze voordelen profiteren. We staan open voor ideeën en geen enkele schoonmaakklus is ons te gek.


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van CleanHost? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Samen bespreken wat er allemaal mogelijk is.