Schoonmaak in zorginstellingen

Schoonmaak in zorginstellingen is bijzonder belangrijk, maar toch zien we in de praktijk dat het schoonmaken van deze instellingen te wensen overlaat. Dit is natuurlijk enorm teleurstellend aangezien mensen voor een langdurige tijd in deze zorginstellingen verblijven. Dit kan en moet anders vinden wij bij Cleanhost.nl en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het schoonmaken van deze instellingen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw zorginstelling volledig wordt schoongemaakt, maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat er op een goede manier met de mensen in de zorginstelling wordt omgegaan.

Uw partner op het gebied van schoonmaak in zorginstellingen

CleanHost is uw professionele partner op het gebied van het schoonmaak in zorginstellingen. Wij regelen alles voor u, zodat uw medewerkers zich volledig kunnen focussen op het ondersteunen van de mensen in de zorginstelling. Natuurlijk maken we gebruik van de meest hoogwaardige apparatuur voor onze schoonmaakklussen, maar daarnaast vinden we het dus ook belangrijk dat uw patiënten een glimlach op hun gezicht krijgen.

Wij bereiden onze medewerkers dan ook enorm goed voor, zodat zij precies weten wat hun te wachten staat. Daarnaast begrijpen we dat niet ieder persoon geschikt is voor de schoonmaak in zorginstellingen. Wij begrijpen dit en dit is dan ook precies de reden dat wij onze medewerkers op voorhand goed bestuderen op onder ander zorgzaamheid, communicatieve vaardigheden en nog vele andere factoren. Het resultaat is dat wij u schoonmakers leveren die passen binnen uw zorginstelling.

Speciale wensen?

De schoonmaak in zorginstellingen vergt een compleet andere aanpak dan schoonmaken in andere omgevingen, zoals bijvoorbeeld kantoren. Onze medewerkers werken terwijl de bewoners van de zorginstelling aanwezig zijn. Mocht u dan ook speciale wensen hebben met betrekking tot de schoonmaak is het altijd mogelijk om dit met ons te bespreken. Cleanhost.nl heeft enorm veel mogelijkheden en twijfel dan ook geen moment om uw wensen aan ons door te geven. Samen bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Uw cliënten

Vaak wordt er gedacht dat mensen die in een zorginstelling zitten zelf weinig willen ondernemen. Uit onze ervaring is echter gebleken dat niets minder waar is. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om samen met uw cliënten aan de slag te gaan met het schoonmaken van de zorginstelling waar ze verblijven. Naast dat dit een dagbesteding is voor uw cliënten, vinden uw cliënten vaak dit persoonlijk contact fijn en zorgt het ervoor dat ze uit de dagelijkse sleur worden getrokken. Mocht u hier interesse in hebben raden wij het aan om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan meer informatie over de in zorginstellingen of wilt u meer weten over de andere diensten die we aanbieden? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@cleanhost.nl. Uiteraard proberen we al uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zodat u meer komt te weten over de schoonmaak in zorginstellingen en meer.