Vloeronderhoud

Indien u op zoek bent naar een professionele partner op het gebied van vloeronderhoud bent u bij Cleanhost.nl aan het juiste adres. Het onderhouden van uw vloer is van enorm belang voor verschillende redenen en waarschijnlijk heeft u niet eens bij deze redenen nagedacht. Wist u namelijk dat uw vloer grotendeels de uitstraling van uw bedrijfspand of kantoor bepaalt? Op het moment dat uw bedrijfsomgeving namelijk een vieze vloer heeft terwijl er klanten langskomen kan dit mogelijk een negatieve indruk achterlaten op uw bezoekers. Hierdoor is het dus mogelijk dat u potentiële klanten verliest. Wil je dit voorkomen? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan vloeronderhoud. Als specialist op dit gebied helpen wij u dan ook graag verder.

Vloeronderhoud voor allerlei verschillende vloeren

CleanHost houdt zich al vele jaren bezig met het schoonmaken en het onderhouden van vloeren. Inmiddels hebben wij dan ook alle soorten vloeren wel voorbij zien komen en wij snappen dan ook als geen ander dat iedere vloer op een andere manier behandeld dient te worden. Vanzelfsprekend beschikken wij dan ook over alle belangrijke materialen en apparaten die nodig zijn om uw vloer weer te laten stralen als nooit tevoren. Daarnaast brengen wij bij iedere schoonmaakklus een beschermende laag op uw vloer aan, zodat uw vloer de komende tijd beschermd blijft tegen allerlei verschillende soorten verontreinigingen.

Wij behandelen allerlei soorten vloeren, hierbij kunt u denken aan vloeronderhoud voor:

  • Laminaatvloeren
  • Parketvloeren
  • Plavuizen
  • Tapijten
  • Marmeren vloeren
  • PVC-vloeren
  • Houten vloeren
  • Vinyl-vloeren
  • Gietvloeren
Geniet langer

van uw vloer

Door regelmatig aandacht te besteden aan vloeronderhoud zorg je ervoor dat je langer gebruik kunt maken van je vloer. Geld besteden aan het onderhouden van uw vloer is dan ook een investering die u doet voor op de lange termijn. Als specialist op dit gebied raden wij iedereen aan om minimaal één keer per jaar uw vloer te onderhouden. Naast dat zorgt voor een langere levensduur van uw vloer is het natuurlijk ook wel zo fijn als uw vloer eens in de zoveel tijd wordt gereinigd. Mocht u nu behoefte hebben aan meer informatie is het mogelijk om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op het moment dat je behoefte hebt aan meer informatie is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van meer informatie of we kunnen een offerte voor u uitbrengen. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@cleanhost.nl. Wij doen ons uiterste best om al uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Voor vloeronderhoud en andere soorten onderhoud bent u bij CleanHost aan het juiste adres.