Ziekenhuis schoonmaak

Bent u op zoek naar een professionele partner die u kan ondersteunen op het gebied van ziekenhuis schoonmaak? Dan bent u bij Cleanhost.nl aan het juiste adres. Al jarenlang specialiseren wij ons in het schoonmaken van verschillende ziekenhuizen door heel het land. Een ziekenhuis schoonmaken is natuurlijk compleet verschillend dan een kantoorschoonmaak en binnen ons bedrijf begrijpen we dit maar al te goed. We houden dan ook zeker rekening met de verschillend protocollen die gelden in een ziekenhuis en onze medewerkers worden voorbereid op het feit dat ze mogelijk in contact komen met patiënten. Dit alles doen we om ervoor te zorgen dat een ziekenhuis schoonmaak tot in de puntjes wordt geregeld.

Onze specialistische aanpak

Schoonmaken in en rondom ziekenhuizen en andere bedrijven in de gezondheidssector vergt een speciale aanpak. Je hebt immers te maken met vele verschillende soorten ‘regels’ waar je je als schoonmaker aan moet houden. Dit is dan ook precies de reden dat wij zorg dragen voor het feit dat al onze medewerkers zijn gecertificeerd. Al onze medewerkers beschikken over een diploma en worden grondig gescreend zodat u, maar ook wij niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Een ziekenhuis schoonmaak wordt bij Cleanhost.nl tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de voorbereidingsfase houden we intensief contact met de directie van het ziekenhuis, zodat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken. Wij kunnen u dan ook garanderen dat wij in staat zijn om de operatiekamers, poliklinieken, laboratoria, wachtomgevingen en meer grondig schoonmaken. Dit alles doen we door gebruik te maken van de meest hoogwaardige technieken, waardoor al het aanwezige vuil binnen no-time zal verdwijnen. Hierdoor kunnen uw medewerkers weer genieten van een schone werkplek en dit draagt natuurlijk bij aan de productiviteit van uw medewerkers.

Ziekenhuis schoonmaak op maat

Bij CleanHost kan u er altijd van uitgaan dat wij enorm veel waarde hechten aan het werk dat we opleveren. We houden dan ook graag continu met het ziekenhuis contact, waardoor we weten wat er speelt binnen de organisatie. Daarnaast proberen we onze schoonmaakwerkzaamheden altijd zo in te plannen dat uw medewerkers weinig of geen last van ons ondervinden. Zij kunnen de belangrijke taak die ze hebben dus zonder zorgen blijven uitvoeren en dit hoort natuurlijk ook niet anders. Mocht u nu speciale wensen hebben met betrekking tot ziekenhuis schoonmaak is het altijd mogelijk om dit aan ons door te geven. Samen bekijken we de mogelijkheden en hoe we u hier precies in kunnen ondersteunen. Samen sta je sterker en dit is ook op het gebied van het schoonmaken van professionele omgevingen dan ook zeker het geval.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie met betrekking tot ziekenhuis schoonmaak is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Stuur uw vragen door naar info@cleanhost.nl en wij proberen al uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u voor ziekenhuis schoonmaak bij Cleanhost.nl aan het juiste adres bent.